Airco Service bij GT Car Service & Repair

Bij GT Car Service bieden we een uitgebreide airco service om ervoor te zorgen dat uw airco systeem optimaal functioneert. Of het nu gaat om inspectie, reparatie, vulling of reiniging, wij zorgen ervoor dat uw airco systeem in topconditie blijft voor een comfortabele en frisse rijervaring.

Wat houdt onze airco service in?

 • Grondige Controle

  We beginnen met een diepgaande inspectie van uw airco systeem. Onze ervaren monteurs controleren op lekkages en andere problemen om een helder beeld te krijgen van de staat van uw airco.

 • Reparaties

  Mocht er een probleem worden ontdekt, zoals lekkages of defecte onderdelen, dan voeren we de nodige reparaties onmiddellijk uit. Zo bent u verzekerd van een goed functionerende airco.

 • Vulling

  Na de inspectie en eventuele reparaties spoelen we het systeem grondig door en vullen we het bij met het juiste koudemiddel. Dit zorgt voor een efficiënte werking en een optimale koeling.

 • Reiniging

  Tot slot reinigen we het volledige airco systeem. Dit omvat het verwijderen van schimmels en vieze geuren, zodat u kunt genieten van schone en frisse lucht in uw auto.

Gebaseerd op 50+ reviews

(Google Score 4.6 / 5.0)